insol ltd pasteurization

Παστερίωση

Η παστερίωση είναι η διαδικασία, κατά την οποία το γάλα μέσω θερμικής επεξεργασίας ,αποβάλλει παθογόνους μικροοργανισμούς - βακτήρια ή μπορεί να αλλάξει τα χαρακτηριστικά του τελικού προϊόντος. Χάρη σε αυτή την διαδικασία ο καταναλωτής παίρνει πάντα το καλύτερο κι ασφαλέστερο προϊόν κάθε μέρα από το ράφι

insol pasteurization
ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗ

Ακολουθώντας όλα τα πρότυπα και τους κανονισμούς της ΕΕ αλλά και τα πρότυπα FDA σε PMO & 3A κατασκευάζουμε υψηλής ποιότητας μονάδες παστερίωσης βασισμένες στις ανάγκες της γαλακτοβιομηχανίας για την εξασφάλιση της ασφάλειας του προϊόντος και την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας

insol pasteurization
ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Η παστερίωση είναι μια διαδικασία, που ονομάστηκε έτσι από τον επιστήμονα Louis Pasteur, στην οποία εφαρμόζεται θερμότητα για την καταστροφή των παθογόνων οργανισμων στα τρόφιμα. Για τη βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων, ο όρος "παστερίωση" σημαίνει τη διαδικασία θέρμανσης του γάλακτος,με σωστά σχεδιασμένο και λειτουργικό εξοπλισμό. Η πιο κοινή μέθοδος παστερίωσης σήμερα είναι η παστερίωση Υψηλής Θερμοκρασίας (HTST)

insol pasteurization
ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗ ΑΛΜΗΣ

Η άλμη μπορεί να υποστεί θερμική επεξεργασία για τη μείωση του μικροβιακού φορτίου. Πλακοειδής εναλλάκτες τιτανίου αποκλειστικά και μόνο του οίκου Τετραπακ συνθέτουν το σύστημα παστερίωσης και διασφαλίζετε η ποιότητα της άλμης.

insol pasteurization
ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗ ΚΡΕΜΑΣ

Η θερμική επεξεργασία της κρέμας είναι απαραίτητη για την καταστροφή των οργανισμών που μπορεί να είναι παθογόνοι ή προκαλούν αλλοίωση και απενεργοποιούν τα ένζυμα. Η κρέμα μπορεί να παστεριωθεί με συμβατικά μέσα και οι αρχές της θερμικής επεξεργασίας του γάλακτος μπορούν να εφαρμοστούν στην κρέμα γάλακτος.

Insol, o συνεργάτης σας στη Γαλακτοκομική Βιομηχανία

Σε μια βιομηχανία που αυξάνεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο λόγω της αυξανόμενης ανάγκης για γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα από τους καταναλωτές, γίνεται για εμάς πρόκληση.

Οι βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν την παραγωγική τους ικανότητα και τη δυναμικότητα, αλλά πάντα σε σχέση με τον τοπική κουλτούρα.

Το βασικό μας πλεονέκτημα βασίζεται στην ειδική γνώση και τα χρόνια εμπειρίας στον τομέα της παραγωγής γαλακτοκομικών μηχανημάτων.

Περισσότερα για την insol

Συνεργασία με την Insol

Η εταιρική κουλτούρα της Insol βασίζεται στην ομαδική εργασία, την ανοικτή επικοινωνία και τις υψηλές προδιαγραφές. Αυτές οι αρχές αποτελούν τη βάση της προσωπικής μας δέσμευσης με επίκεντρο την ικανοποίηση των πελατών μας. Εάν επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας, παρακαλούμε στείλτε μας το βιογραφικό σας.

CV upload

Αποστολή Βιογραφικού
Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας

Invalid Input

Παρακαλούμε διαλέξτε ένα αρχείο σύμφωνα με τις οδηγίες

Μέγεθος έως 3MB | Επιτρέπονται αρχεία: .pdf, .doc, docx, .txt
Πρέπει να αποδεχτείτε την πολιτική απορρήτου

Συμπληρώστε το πεδίο 'Δεν είμαι ρομπότ'